Givande samarbeten

Samarbeten i olika former och med aktörer av olika slag är viktiga både för NorrlandsOperans verksamhet men också för våra besökare. De företag och organisationer som vi samarbetar med är aktörer som på olika sätt genererar mervärden. Mervärden för publiken, för vår verksamhet och för sig själva.

Med hjälp av våra partners/sponsorer kan vi förbättra totalupplevelsen för våra besökare och samtidigt låta våra dem nå en attraktiv och köpstark målgrupp och dessutom få möjlighet att nyttja våra resurser för egna ändamål.

 

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA SPONSORER

Frövi Skor, Marie och Åke Pfrunder

Vilken/vilka är era största kulturupplevelser?
"Än så länge är det Mats Eks version av Svansjön år 1987, Karmelitsystrarna år 1981, Demons of the opera år 2005 och Don Giovanni med Peter Mattei på La Scala år 2011."

Varför har Frövi skor valt att bli sponsor till NorrlandsOperan?
"Frövi skor är glada över att få vara officiell partner till Norrlandsoperan. Många gånger i samband med sponsring är fokus riktat mot sport av olika slag. Men vi tycker att även kultur är viktigt och vill gärna bidra genom att stödja NO!

"Norrlandsoperan är utmärkande för sin höga kvalitet och långsiktigt arbete vilket är värden som stämmer överens med vårt eget varumärke."


Är du intresserad av ett samarbete i någon form, läs mer om våra tankar kring sponsring
här.