Inside the show

Workshop 8.3

Workshop för unga dansare

Häng med på en workshop som tar avstamp i dansföreställningen A Dance Tribute to the Art of Football! Under ledning av kompaniets dansare ges du en inblick i hur koreografen Jo Strømgren arbetar, och dessutom får du lära dig olika sekvenser från föreställningen. Workshopen vänder sig till dansare mellan 16–25 år och är en del i NO´s Myllan-serie.


Myllan är en serie koreografiska verkstäder för dansare mellan 16-25 år, som exempelvis går dansestetiskt program eller en yrkesförberedande linje. Dansare som har lust till danskonst och vill utmana och vidareutveckla sig själva!

Myllan erbjuder både praktik "på golvet" och teori i samtalsform. Innehållet i verkstaden utformas av den aktuella ledaren och varierar från gång till gång. Endast professionella koreografer och dansare anlitas som ledare. Gemensamma nämnare för alla Myllan-verkstäder är skapande, kreativitet och inspiration. Deltagandet är kostnadsfritt.

Myllan arrangeras i Västerbotten av NorrlandsOperan och danskonsulentverksamheten några gånger per termin.

Missa inte föreställningen A Dance Tribute to the Art of Football den 8.3 kl 19 på NorrlandsOperan!

 

 

TID 8 mars kl 12.00-13.30
PLATS Balettakademien, Rosa huset, korsningen V. Kyrkogatan/Nybrogatan
ANMÄLAN senast den 6 mars till Anna Karlander på tel 090-15 43 18 eller mail anna.karlander@norrlandsoperan.se. Workshopen är kostnadsfri men anmälan bindande.