Lovisa Negga & Sameblod

KLUBB 9.3

NO_CLUB med Lovisa Negga och Sameblod

Skönt barhäng under samiska veckan med livemusik av Lovisa Negga samt elektroduon Sameblod som kvällens DJ's.

Lördag den 9.3 kl 21.00 gör NO_CLUB ett samarrangemang med Samiska veckan och Umeå Sameförening. Förutom avslappnat barhäng och mysigt mingel bjuder vi på livemusik med Lovisa Negga samt DJ-set med elektroduon Sameblod.
 
Lovisa är en fransksamisk elektropopartist från Linköping som började sin karriär som sångerska och basist i bandet The Majority Says, som bl a uppmärksammades av svenska elektropop artisten Familjen. Hon har även varit förband till artister som Alice in Videoland, Armand Mirpour och Den Svenska Björnstammen.

Debutskivan som soloartist, Kär, släpptes 2011 på Neggas eget skivbolag BITE Records. Det senaste albumet Mihá Ja Gievrra är rykande färskt och släpptes i början av februari.

Sameblod är elektropopbandet, bestående av Frederick Rundqvist och Mikael Mattisson, som tog Sverige med storm under förra året. Efter releasen av debutalbumet Braided Memos i våras har de lovordats av både kritiker och publik och bland annat gjorde man ett bejublat framträdande på Göteborgsklubben Park Lane under Way Out West i somras.

Nu är det dags för en DJ-spelning i Umeå. På NorrlandsOperan den 9.3

Biljetterna säljs vid dörren, kom i tid.