Musicals in Concert

Musikal 27.4–28.4

Boka Biljetter

No Stories. Just Musicals.

Välkommen till en konsert med några av de bästa låtarna från några av världens mest berömda musikaler – framförda av tre av Sveriges skönaste musikalartister!Det blir musik från musikalerna Mamma mia!, The Phantom of the Opera, Jekyll & Hyde, CHESS, Avenue Q, Moulin Rouge, RENT, Kristina från Duvemåla, Wicked, Hairspray med flera.

Biljettsläpp onsdag 21 mars!

 

Medverkande

Kapellmästare: Daniel Larsson
Sång: Martin Redhe Nord, Anna Frisk, Camilla Sörman
Piano/Keyboard: Daniel Larsson
Violin: Hanna Blomberg
Viola: Anders Dehlbom
Trumpet: Henning Ullén
Träblås: Robert Nevén
Trummor: Jonathan Lingman
Slagverk: Axel Fagerberg
Gitarr: David Rosberg
Bas: Jonas Grumstedt

 

Produktion: Per Larsson
Produktionsassistent: EmmaStina Wallberg
Produktionskoordinator: Elin Liljebring
Ljud: Magnus Eriksson
Ljud/orkester: Anders Nyberg
Ljus: Per Larsson
Scen: Jenny Kristmansson

Sångarna

MARTIN REDHE NORD
Martin började sin karriär vid tio års ålder och syntes i produktioner så som Från jord till himmel 1993, En drömresa vid sandlådan 1995, Grabbarna på bruket 1996-1997 och Trollkarlen från Oz 1996. Efter det har han medverkat i en mängd musikaler och teveproduktioner. Han spelade Peppar'n i den svenska versionen av musikalen Mamma mia! och medverkade som kör i Mamma Mia! The Movie. Hösten 2007 spelade han Mr Mistofelees/Quaxo i Cats på Nöjesteatern i Malmö och hösten 2008 spelade han Ryan Evans i Sverigepremiären av Disneys High School Musical på Nöjesteatern i Malmö. Samma år sjöng han i Melodifestivalen med Elin Lanto och Jimmy Jansson.

Under våren 2010 medverkade Martin i NorrlandsOperans uppsättning av West Side Story i rollen som Baby John. Han var också med i musikalen Elvis på Glada Hudikteatern och gästspelade med föreställningen i New York sommaren 2010. Under hösten det året medverkade Martin i ensemblen i Grease på turné och i Romeo och Julia på Göta Lejon. Förra året var han sidekick till Lena Philipsson i hennes show Min drömshow på Cirkus i Stockholm. Martin gör också rösten som Jackson i serien Hannah Montana och i Hannah Montana: The Movie.

CAMILLA SÖRMAN
Camilla har sedan fyra års ålder spelat piano och sjungit. År 2004 skrev hon sin första musikal i två akter, Att tämja en bitch. Den spelades med full orkester och ensemble i Falun, Dalarna. Hon har utbildat sig på både Musikkonservatoriet i Falun, klassisk sång och på Artisten, högskoleutbildning för musikalartister på Teaterhögskolan i Göteborg.

Camilla har medverkat i musikaler som FAME, Hair, The Sound of Music, Little shop of Horrors med flera. Melodifestivalen har hon varit med i flera gånger och på meritlistan finns också Celebration in Concert och Geppetto in spring. Den senare har Camilla också översatt till svenska. År 2004 skrev hon sin andra musikal, Sabinas Fall, som gick för fulla hus. Nu till hösten medverkar hon i GöteborgsOperans uppsättning av musikalen CHESS.

 

ANNA FRISK

Anna stod för första gången på scenen när hon var sex år gammal. Hon hade egentligen inte tänkt börja med teater och musik, hon var mer av en idrottstjej och skulle gå i Sanna Kallurs fotspår. Men med två äldre musikintresserade syskon var det bara att hänga med in i rampljuset.


Annas första roll var som skolflicka i musikalen Folk och rövare i Kamomilla stad. Andra musikaler på hennes CV är Pippi Långstrump, Peter Pan, Djungelboken, Grease, Ronja Rövardotter, Goodnight Sweetheart och All Shook Up. I sommar syns hon i teateruppsättningen Spanska Flugan.