Susannas guide till orkestern

Välkommen till musikens magiska värld

Fri entré för alla barn som vill följa med på detta spännande musikaliska äventyr där vi bland annat får möta smäktande stråkar, busiga klarinetter och frustande tromboner. Och inte minst – de som spelar instrumenten.

Information

Titel: Susannas guide till orkestern

Längd:

Priser

Ordinarie:
160 kr
Barn/ungdom:
0 kr
Pensionär:
140 kr
Student:
140 kr

Tidigare tillfällen

Det är första gången på många år som Norrlandsoperan gör en konsert för barn och unga med en full orkester. I den här familjekonserten guidar Norrlandsoperans egen operaprimadonna Susanna Levonen hela familjen in i musikens magiska värld. Barnen får bekanta sig med några av historiens mest kända klassiska verk och upptäcka magin med en stor orkester.

Musiken har sin självklart centrala plats i berättaren Susannas sagor där vi får uppleva de känslor som musik kan förmedla. Och så blir det allsång så klart, där hela publiken får ta i från tårna! 

Här kan du lyssna på ett urval av låtar som kommer att spelas under konserten .

”Guide till musikens magi” – VK besökte repetitionen.


FRI ENTRÉ för barn och ungdomar upp till 19 år.
Föreställningen passar bra för barn från ca 7 år.

Fikaförsäljning och garderob öppen från kl 14.00. 

Dirigent Niklas Willén
Berättare Susanna Levonen
Norrlandsoperans Symfoniorkester


SKOLFÖRESTÄLLNING
Susannas guide till orkestern visas också som skolföreställning på Norrlandsoperan under vecka 5. Hela Västerbottens elever i åk 3, 4 och 5 är välkomna! Vi har begränsat med plats, så vuxna inom skolan – skicka er intresseanmälan så snart som möjligt, till: susannasguide@norrlandsoperan.se.

Dela: