Klubba på MADE!

Dansa, mingla, hångla, häng ut! MADE-festivalen bjuder in till två grymma festkvällar med magnifika DJ:s och skön stämning. Du som inte är så sugen på att kolla in artisterna som spelar i de olika salongerna, men ändå vill ta del av festivalandan – du kan betala en klubbentréavgift i dörren. Pris 100 kronor/kväll, med start kl 21.00. Det här ingår:

FREDAG
* Håkki Eriksson, en konstnär från Ljungaverk med ett galet stort hjärta som bland annat slår för rockabilly och dåtidshits. Kolla in hans hans sköna stil på hans egen webbplats:
haakki.se

* Kvällen fortsätter med Sveriges okrönte electronikakung Andreas Tilliander, lika hemma i det digitalt dansiga som i det poppigt direkta. Finns en massa grymma videos ute,
den här t ex.

LÖRDAG
* Fina Klubb Lennart, som nyligen ställde till med en egen festival där de visade upp det norrländska musikundret, delar med sig av sin gränslösa kärlek till musiken. Känner vi dem rätt blir det lagom obskyra och sjukt svängiga retrohits utvalda med precis fingertoppskänsla.

* Lilla Lovis. Ojojoj. Ni som såg henne i Kobras avsnitt om könsrocken vet redan. Den här tjejen tvekar inte för något. Det är grovt, det är lågt och det är sjukt roligt. Nu slänger vi moralen över axeln och luftar våra syndiga strupar ihop med denna nattens drottning!

VÄLKOMNA!