Klubb 2

lördag 10.5
21:00 - 02:00

Värd Lena Thomasson från Club Subjekt Tipsa en vän
HOOTCHY.jpg
HOOTCHY KOOTCHY HUSSIES
Hootchy Kootchy Hussies från den legendariska burleskklubben The Hootchy Kootchy club, på Södra Teatern i Stockholm, gästar MADE. Möt dessa exotiska skönheter i en cocktail av glitter, glamour, grädde, och en gnutta extravagans. En liten ’for femme’-trupp med glimten i ögat och stjärten i vädret.

LILY.jpg
KLARA GRATTE
Klara Gratte står för sången Carmen, där hon förför med operasång, burlesque, och extravagant estetik .
UBC.jpg
UMEA BEAT COLLECTIVE
Umea Beat Collective är ett experimentellt kollektiv med inriktning mot elektronisk musik. För tillfället bedriver de förutom sin blogg, klubben UBC på Teatercafét i Umeå. Kollektivet letar ständigt obskyra elektroniska akter och blandar tyska technomonster och australiska syntslingor med kanadensiskt fotarbete och fransk electro. Detta garanterar en ny och högenergisk musikupplevelse och ett medryckande sound. Musik, kärlek och dans!

KSK.jpg
KVINNOSAKSKLUBBEN
Kvinnosaksklubben (KSK) är ett DJ-team bestående av Mikronesien, Funky Tuna och Gavana. Tillsammans spelar de skoningslös fitt-techno och har gemensamt bestraffat dansgolv i Stockholm, Berlin, Göteborg och Uppsala, samt på sin egen klubb på Marie Laveau. Separat har medlemmarna i KSK varit verksamma under många år, både internationellt (USA, Tyskland, England) och över hela Sverige (Arvika, Hultsfred, Clandestino/Gbg, Norberg, etc). De tre medlemmarna har olika musikaliska bakgrunder och inriktningar; Mikronesien spelar minimal techno, deep-tech, electronica och ambient. Funky spelar electro, italo och hardcore. Gavana spelar dubstep, steppas dub, jungle, drum & bass och deep-tech.

Under kvällen utlovar vi videokonst med Imri Sandström från Konsthögskolan. Dessutom blir det också en levande video-väggbonad, som inspiration till hur vi kan skaka rumpa och bröst. Vi visar också Viktorias sekrets video : ”Stay in shape for feminism”, som kommer att gå i o/takt till aftonens DJ´s.
Sir Ike bryter electron med korta men bombastiska inhopp i dj-kvällen.

Samt en hel del överraskningar, godbitar och gogo – boys/girls.

RESTAURANGBAREN
Rattas under lördagens kväll av den eminenta musikern och pop-drottningen Lena Karlsson. Vi kan vänta oss en krispig touch på kvällens mix.