Klubb 1

fredag 9.5
21:00 - 02:00

Värd Lena Thomasson från Club Subjekt Tipsa en vän
Klubbdrottningen och värdinnan Lena Thomasson låter fredagens kväll gå i hettans tecken. Vi kommer att bevittna en scen och ett dansgolv utan rytmisk jämförelse. Så på med din bästa outfit och ge dig in i natten med...

SALSAUPPTRÄDANDE MED LAIA KINNUNEN OCH VLADIMIR GUALA
I samarbete med Henrik Flodin presenterar MADE en salsauppvisning med Laia Kinnunen och Vladimir Guala. Laia blev med sin dåvarande danspartner svensk mästarinna i salsa 2007 och representerade sedan Sverige under VM i Puerto Rico. Hon driver också tjejsalsagruppen Mambo Sisters, med vilken hon reser runt om i Europa. Vladimir undervisar vid Salsaakademien i Stockholm och dansar även i den internationellt kända dansgruppen Sacuye Latin Dancers.

ROMINA.jpg
DJ - ROMINA AKA DJ PINTA
En allround Dj med många principer som lovar hetta, dundrande puls och himmelsk dans. Romina är grundare till den omåttligt populära gayklubben Club Caliente i Stockholm där hon spelar en skön blandning av RnB , Latin , hip hop, & dancehall vilket hon också stenhårt kommer att bjuda på denna kväll.

VJ-DOT.jpg
VJ DOT (Iacopo Patierno)
En del utav The Caustica Video crew, som är aktiva i fältet grafisk design ( www.zarevue.org ) och filmskapande sedan tidigt 00-tal. VJ Dot startade i en mörk underjordisk studio i Milano, och vidare med performance på olika scener i Milano, Rom och Bologna, med stor framgång. Detta har lett till samarbeten över hela Italien, Sverige och Holland. Patierno är skapare av och aktör i dubstep projektet Biologic (myspace.com/biologicdjvjset ).

FRIDA-SELANDER.jpg
RESTAURANGBAREN
Gästas av Frida Selander som i höstas släppte den kritikerrosade skivan ”My dance”. DJ Selander bjuder på skön rock'n'roll och blues, i andakt av alla tiders favoriter. Här kan du njuta av en lite mer stillsam stund med förtäring och dryck.


Efter kl 21, inträde 80 kr eller festivalpass (avgift återfås vid köp av pass).